Forside
Løsninger
Firmaet
Konceptet
Kontakt os
Jobs
Nøglehullet
Løsninger  
Samlet oversigt

Vi tænker på dine kunder

Hold dine kunder opdateret

Servicer dine
kunder

Fasthold dine
kunder
Servicer dine kunder
Brug Internettet til at servicere din kunder 24 timer i døgnet samtidig med at du sparer penge. Giv dine kunder mulighed for på virksomhedens hjemmeside at finde og hente alle relevante informationer om dine produkter og serviceydelser.

Du sparer tid - og dermed penge - samtidig med du yder en god service, når dine kunder selv har mulighed for at få svar på deres spørgsmål om dine produkter og serviceydelser på virksomhedens hjemmeside.

Scanpocon Metric
Scanpocon Metric er et godt eksempel på en virksomhed, der bruger Internettet til at servicere deres kunder. De har bl.a. et omfattende extranet, hvor deres kunder kan hente gældende prislister, specialtilbud, egne manualer m.m.

Scanpocon Metric´s extranet er adgangsbegrænset med et brugernavn og password, således at deres prislister m.m. ikke ligger ubeskyttet på deres hjemmeside, men er forbeholdt deres kunder, som har fået brugernavn og password.

Gode råd
Samlingen af gode råd og vejledninger suppleret med en FAQ (Frequently Asked Questions = ofte stillede spørgsmål) på Scanpocon Metric´s hjemmeside giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at finde svar på deres spørgsmål.


Besøg Scanpocon Metric på Internettet og se, hvordan de servicerer deres kunder 24 timer i døgnet, eller kontakt os for uforpligtende demonstration af dine muligheder for at servicere dine kunder 24 timer i døgnet.
© Copyright 1995-2019 AcComPany