Forside
Løsninger
Firmaet
Konceptet
Kontakt os
Jobs
Nøglehullet
Konceptet  
Samlet oversigt

Vores koncept

Kompetencer

Service og
support

Pris og levering
Vores koncept
Uanset om dit ønske er en stor eller lille hjemmeside, arbejder vi ud fra den klare filosofi: Det skal gøres enkelt og gennemskueligt. Både for dig som kunde og for de kommende brugere af løsningen. Alle besøgende skal let kunne navigere rundt på hjemmesiden og finde det de søger, og du som kunde skal let kunne følge med, når vi udvikler den.

Sparring og tæt dialog
Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget du vil involvere dig i processen. Men det er ikke nogen hemmelighed, at vi har gode erfaringer med løbende sparring og tæt dialog. Det er ved kombinationen af den viden, du har om din virksomhed og jeres kunder og vores erfaring med kommunikation og udvikling af hjemmesider, at den optimale løsning skabes.

Tilgængelighed
Udover at vi sammen får skabt den optimale løsning, hvor design og brugervenlighed går op i en højre enhed, drejer det sig i høj grad også om tilgængelighed. Hjemmesiden skal være nem at finde for dine kunder. Det sikrer vi bl.a. ved, at hjemmesiden bliver tilføjet i alle relevante søgedatabaser, som f.eks. Jubii. Vi hjælper dig også gerne med at udarbejde en markedsføringsplan, som rækker ud over brugen af Internettet.

Kvalitet og kundeservice
Vi var med fra startskuddet af Internettet tilbage i 1995. Vi har nu eksisteret i mere end 24 år. Det er nok vores bedste bevis for, at vi leverer løsninger af en ordentlig kvalitet og forstår, hvad god kundeservice er.
© Copyright 1995-2019 AcComPany